christmas phone apps

4 апликации, които трябва да си подарите за Коледа

Наближават онези декемврийски празници, които всеки от нас чака с нетърпение през цялата година. Докато обмисляте как да отбележите Коледа и Нова година през 2019, ви предлагаме 4 апликации, които ще ви бъдат неотменен спътник. Ще ви помогнат както с организационната част около празниците, така и с внасянето на повече коледно настроение.


Christmas Gift List – апликация за обичащите организацията

Christmas gifts

Това безплатно приложение ви дава възможност да не пропуснете никого при пазаруването на коледни подаръци. В апликацията можете да изготвите списък на всички, които искате да зарадвате за празниците. Имате опция и да добавите идеи за подарък за всеки ваш близък, за да избегнете лутането по магазините в последната минута. Ако пък сте почитатели дори и на най-дребните детайли, в Christmas Gift List можете да си създадете и своеобразен „статус на подаръка“ – дали вече е купен и опакован. Задаването на бюджет пък е от помощ за следене на общото ви финансово състояние около Коледа.

Christmas Radio – приложение за меломаните

С тази апликация идва и коледното настроение, ако все още не е завладяло някои от вас. Това тематично радио предлага честоти, на които ще можете да се насладите както на коледни класики, така и на модерен прочит на „Jingle bells”. В дните преди и около Коледа ще можете да си пуснете няколко празнични мелодии за фон, докато опаковате подаръците.

ElfYourself – превърнете се в елфи за минути

С над 10 милиона изтегляния в Google Play Store, тази апликация-игра създаде същински фурор сред онези, които обичат Коледа. Чрез нея можете да видите себе си и близките си в образа на елфите на Дядо Коледа и да си осигурите много смях и забавление за часове. Как става? Можете да добавите снимки на до 5 човека, чиито лица да позиционирате така, че да паснат на героите от приложението. След това ElfYourself създава коледен танц с вас и останалите замесени – крайният резултат е наистина весел и празничен. Можете да разпространявате танцувалното си видео из социалните мрежи.

Christmas Countdown – апликация за обратното броене

Christmas countdown

Предложението за нетърпеливите представлява обратно отброяване на оставащите дни до Коледа. Всеки ден на екрана си ще виждате дните, часовете, минутите и секундите, делящи ви от любимия празник. В апликацията има включени и много тапети, измежду които ще можете да избирате, за да персонализирате устройството си и да чувствате, че сякаш всеки ден ви е Коледа. Тук също има включени песни, които ще ви стимулират час по-скоро да украсите вкъщи, ако все още не сте.

Google Play Store и AppStore изобилстват от апликации, специално създадени в чест на любимите на всички празници. Тези 4 приложения са само част от всичко, което се предлага – игри, медия, персонализиране, календари, планери.

Мобилните ни устройства са неизменна част от живота и всекидневието ни. Защо да не намерим още една полза от тях и да не носим Коледа в джоба си навсякъде със себе си, за да сме сигурни, че доброто настроение няма да ни напусне, дори и след празниците?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.