дамски часовници

Тенденции при дамските часовници

Дамските часовници са особено предпочитани аксесоари от всяка жена. Те чудесно съчетават своята функционалност и удобство с подчертаване на личния стил и темперамент.


Ако ви се е приискало да се сдобиете с нов дамски часовник и нямате търпение да изберете модела, който от пръв поглед ще грабне сърцето ви, то имаме добра новина за вас.

От grazia.bg предлагат широка гама дамски часовници, подходящи за всеки вкус и джоб. Потопете се в света на разнообразието от модели и варианти и открийте своя часовник още днес в онлайн магазина им.

И за да ви помогнем в това да се ориентирате сред мнообразието от дамски часовници, сме ви подготвили няколко тенденции, които се откриват при тези обичани от дамите аксесоари. Надяваме се така да ви насочим към наистина перфектния вариант за вас.

Дамските часовници-гривни са хит сред аксесоарите

Обзалагаме се, че сте виждали безброй снимки на харесвани и уважавани известни дами, които умело съчетават ръчния си часовник с гривни. Комбинацията изглежда наистина страхотно. Често моделите от този тип са вплетени с една или множество гривни – при някои каишката на часовника е различна, а при други – каишката и гривната са от едни и същи материя и модел. Ако се спрете на такъв вариант, определено ще внесете нотка стил към външния си вид.

Залага се на тънките каишки

Дебелите каишки все по-често отстъпват място на тънките и фини при дамските часовници. Това е особено подходящо, ако циферблатът на часовника ви също е малък и дискретен. Дамските часовници с тънки каишки или верижки внасят много нежност и изтънченост във външния вид, правейки китката ви да изглежда изключително фина и крехка. Дебелите каишки бихте могли да оставите за сравнително големи часовници и за случаите, в които ще искате да демонстрирате повече силен и уверен характер, отколкото женственост и нежност.

Цветните дамски часовници са любими

Ако желаете да внесете доза настроение и положителен заряд във външния си вид, това умело бихте могли да постигнете чрез аксесоарите. Спрете се на цветен дамски часовник – разчупете стереотипа на класическите черни, кафяви и бели часовници и се обзаведете с някой в искрящ цвят. Бихте могли да заложите и на изрисувани и пъстри каишки, особено сега, когато пролетта почуква на вратата и в най-скоро време ще разцъфти сред нас.

Макар и да това да са най-застъпените тенденции сред дамските часовници, все пак се доверете на личните си предпочитания, когато избирате своя аксесоар. Носете часовника си с усмивка и знайте, че ще сте в крак с модата.

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.