5 най-популярни калъфи за телефони през 2021 от etuo.bg

5 най-популярни калъфи за телефони през 2021 от etuo.bg

Кейсовете за смартфони са аксесоар, който повечето от притежателите на мобилно устройство решават да си купят. Съвременните гръбчета за телефони са любими на много хора, определят се като силно търсени и удобни за постоянна употреба. Те осигуряват на устройството едно високо ниво на защита, което гарантира дългосрочната му и приятна употреба. Днес има голям избор от пластмасови, кожени и силиконови кейсове, някои от които могат да се купят и по поръчка (персонализирани).

Купете аксесоари за телефон от онлайн магазин etuo.bg, където не само ниските цени са нещото, което ще Ви впечатли силно. Разнообразието и бързото обслужване са също водеща причина това място да се радва на все повече доволни клиенти с всеки изминал месец. Станете част от тях! 

Какви са предимствата на калъфите за телефони

Предимствата на калъфите за телефони са много. На първо място те предпазват апарата от счупване, когато неволно го изтървем или ударим някъде. Също така няма да има риск от надраскване на корпуса, а навлизането на прах, мръсотия и дори влага ще бъде ограничено. Като добавим и приносът на кейса за високата естетика и модерното оформление на смартфона, се оказва, че днешните гръбчета за мобилни телефони са доста популярни и определено има защо. 

Кои са най-популярните модели

Ако се чудите какъв калъф за смартфон да си купите и искате да разберете кои са най-популярните модели, посетете магазин etuo.bg, където са събрани уникални предложения на достъпни цени. Топ 5 на най-популярните кейсове са:

  • Персонализирани – калъфът може да бъде изработен с картинка и/или надпис по Ваш избор;
  • Тип “Тефтер” – този гръб за мобилен телефон е много практичен, осигуряващ дискретност по време на разговори и подходящ за съхранение на малки бележки;
  • Дървени калъфи – иновация при този вид аксесоари, която много хора оценяват подобаващо;
  • Кожени калъфи – шикозно излъчване и високо качество;
  • Алуминиеви гръбчета – много стилно и надеждно решение за ценителите на хубавите неща.

Екипът на etuo съветва всички свои клиенти да обърнат специално внимание на предпазващите смартфона аксесоари, като ако същите са вече износени или недостатъчно популярни от гледна точка на визията, е добре да ги подмените.

С какво се отличават персонализираните

Ако искате да подходите индивидуално дори и при избора на кейс за смартфон, заложете на персонализираните гръбчета, които са изключително популярни в последно време. Те дават възможност да разгърнете въображението си, избирайки нестандартна визия за мобилното устройство. Аксесоарите са много подходящи и за подарък.