Виж цените на гражданска отговорност

Какво изчислява калкулаторът за гражданска отговорност

Ако сме и шофьори на лек автомобил, ангажиментите и задълженията за нас са доста, защото освен за неговата техническа поддръжка, трябва също така да се погрижим и за безупречното документално оформление. Сключването на застраховка гражданска отговорност е част от неотложните задачи, които вече можем да отметнем и онлайн. Бързото изчисляване на ГО може да бъде извършено чрез интернет калкулатор и без да е нужно да посещаваме физически офис на застрахователното дружество. Това е от огромна полза за заетите сред нас, за които всяка минута е ценна, а flexible решенията са с приоритет. 

Какво представлява калкулаторът за гражданска отговорност

Поръчката на полица може да се случи и виртуално. За целта е нужно да използвате калкулатор гражданска отговорност, с помощта на който ще получите достъп до финансово изгодни оферти на различни дружества. Работата с него е изключително лесна и приятна, като е нужно просто да въведете някои данни в указаните полета – вид на превозното средство, обем на двигателя, вид гориво, регистрационен номер, сключено ли е автокаско и др. След като попълните коректно празните полета, пред Вас ще се появяват търсените резултати, на база които да вземете крайно решение. 

Каква информация ни трябва за калкулатора за “Гражданска отговорност”

При онлайн застраховането попълвате бланка, наречена още калкулатор, където посочвате:

● вид и характеристики на автомобила;

● мястото на регистрация;

● физическо или юридическо лице сте;

● вашата възраст;

● шофьорски стаж;

● наличие на произшествия през последните години;

● други.

След коректно попълване на данните, калкулаторът изчислява сумата, която ще дължите при сключването на застраховката. Избирате подходящата за вас оферта и преминавате към попълване на полицата. Накрая избирате начин на плащане и можете да завършите поръчката си. Всичко е толкова бързо и лесно, а за още по-голямо улеснение, куриер ще ви достави полицата, в срок от няколко дни, абсолютно безплатно.

Защо да се доверим на Ай енд Джи Брокерс

Коректност, гъвкавост и висок професионализъм – тези три думи описват перфектно Ай енд Джи Брокерс, на които много хора вече се довериха. Там ще откриете онлайн калкулатор за гражданска отговорност, който се използва лесно и дава подробна информация за наличните възможности.