Как да носите златни гривни

Как да носите златни гривни

Има много начини да носите златните си гривни. В зависимост от вкуса си, можете да допълните стила си с гривна с висулки, гривна на сегменти, златна гривна с кожа или твърда златна гривна. Стилът на гривната зависи от човека, който я носи. Някои предпочитат семпли гривни от евтино злато, а други по-отличаващи се. Който и стил да изберете, златната гривна определено ще допълни външния ви вид.

Тенис гривна

Тенис гривната е вид нежно, изящно бижу, което има проста система за сигурно заключване. В другия край на гривната се поставя малка игла и когато е достатъчно дълбока, издава отличителен щракащ звук.

На пазара има редица дизайни, всеки със собствен уникален външен вид и усещане. Съвременните играчи, включително Серина Уилямс и Каролина Плишкова, често носят този вид златни гривни дори, когато играят. В допълнение, румънската играчка Ема Радукану има договор за спонсорство с Tiffany & Co. Тя е виждана да носи гривна Tiffany T с диаманти и други скъпоценни камъни.

Златните тенис гривни подобряват класическия стил и могат да издигнат ежедневните тоалети за свободното време на следващото ниво. Ослепителният им блясък ги отличава от тълпата и ви дава шанса да привлечете вниманието. Персонализираните гравирани гривни също са отлични подаръци и са уникален начин да покажете на някого, че ви е грижа. Независимо дали купувате за любим човек или за себе си, тези позлатени гривни са проектирани с висококачествена изработка.

Тенис гривната е известна още като „Тенис гривна“ и има симетрично подреждане на диаманти. Името „Тенис гривна“ произлиза от спорта тенис и известната американска тенисистка Крис Евърт, която често носеше такава докато играе. Преди около 45 години, Крис Евърт губи диамантената си гривна докато играе мач на US Open. Тя моли мачът да бъде спрян, за да намери  и гривната си. Може да се каже, че след тази случка тенис гривните набират все по-голяма популярност.

Синджирена златна гривна

Един от най-популярните видове златни гривни е синджирената гривна. Изработена от 14-каратово злато, тази гривна е много издръжлива поради типичната плетка. Също благодарение на нея е възможно да се регулира дължината ѝ, за да пасне на различни размери на китката. Този тип гривна също е изключително универсална, тъй като може да се носи самостоятелно или с талисман.

Талисманите, използвани в тази гривна, се различават по дизайн. Някои са прости и изящни, докато други се отличават с по-сложни детайли. Независимо дали става дума за сложно бижу или изискано бижу, гривната със златни връзки добавя уникален щрих към всяко облекло. Известен тип гривна сред младежите е със редуващи се талисмани, които символизират прегръдки и целувки.

Твърди златни гривни

За класически стил с малко блясък изберете твърда златна гривна. Тези стилни гривни обикновено са изработени от масивно злато и имат инкрустирани скъпоценни камъни. Някои твърди гривни могат да бъдат регулирани, но най-добре би било ако изберете твърда златна гривна, която да отговаря точно на размера на китката ви. Естествено, че е възможно и самата гривна да бъде стеснена, но не е желателно да се нарушава автентичността ѝ.