Ezhednevnite rokli nay dobriyat izbor za lyatoto

Ежедневните рокли – най-добрият избор за лятото

Стремите се да се обличате в очарование и през лятото? Изберете запомнящите се ежедневни рокли от Алеса, които следват модните тенденции, но запазват онова парченце индивидуалност, което ги прави предпочитан български бранд вече няколко години.

В основата на всяка дейност и занаят стои конкретна мисия. В сферата на облеклото тази мисия винаги е клиентките да се чувстват различни, секси, стилни. Поради тази причина приоритетните желания на дизайнерите са насочени към измислянето на нови и нови изкусителни дизайни за всекидневна употреба. Особено през летните дни! 

Защо поставяме на първо място изработката?

Най-важното е летните дрехи да са от леки, ефирни и удобни материи, за да усещате прохлада и в най-големите горещини. Такива материи са:

  • памук;
  • лен;
  • био памук;
  • лиоцел;
  • рамия; 
  • жоржет;
  • студена вълна

Общото помежду им е, че позволяват кожата да диша и по този начин ликвидират всяка възможност от претопляне и запарване. В същото време най-старият текстил – ленът – се откроява с това, че много лесно се намачква. Именно през летния сезон небрежната елегантност на ежедневните рокли е това, от което имате най-голям нужда. Био памукът, лиоцелът и рамията са сравнително нови, разработени в Китай, тъкани и платове, съчетаващи бамбук, лен и памук в различно съотношение. Те са естествени, а не синтетични, което е изцяло в плюс за удобството Ви през целия ден.

Какви модни предложения – модели и кройки – привличат погледите най-много?

Изборът на ежедневни рокли винаги трябва да е подчинен на фигурата и индивидуалността на дамата. Едни могат без никакви притеснения да заложат на плътно прилепнали модели, други – дори да нямат предразсъдъци по отношение на визията си, да заложат на свободно падащите рокли. Тази гама продукти предлага наистина голямо разнообразие от десени, кройки, цветове и нюанси, всички от които винаги са съобразени с личността на жената и специфичния чар, който тя има.

Кои са свежите летни тенденции при ежедневните рокли за лято 2021?

През 2021 г. актуалните са по-свободните разкроени летни модели, с повече или по-малко вложен плат, с воали, перелини и дантели. Преобладаващи на фона на останалите са дългите рокли с флорални мотиви, както и роклите със средна дължина до коляното, по-прилепнали и падащи свободно по тялото. Късите предложения в категорията са по-скоро за вечерни летни сбирки и събития, но никой не може да Ви лиши от свободата да ротирате и съчетавате колкото, каквото и както поискате. 

Сред цветовете ярко открояващи се са розовото, черното и бялото, но почти няма да срещнете едноцветни модели. Тенденциите се изразяват в изобилието от райета, цветя, нежно преливане на нюанси, капси и дори ципове на нестандартни места – всички те са маркерът на лято 2021 г. Бялото отново се запазва при спортните ежедневни рокли, черпещи вдъхновение от тенисистките. Не забравяйте и шапките с козирка – без тях външният Ви вид няма да е напълно завършен.

Alessa-жената е богиня в човешко тяло, която претворява като с вълшебна пръчица, света около себе си, когато се чувства красива и женствена. А летните дни са най-доброто време да се чувстваме секси и желани.