Аrmani Stronger with you

Аrmani Stronger with you e парфюмът на влюбения мъж

Stronger With You на Giorgio Аrmani е мъжествен и непредсказуем, страстен ориенталски аромат, вдъхновен от любовта. Той е идеалният избор за всеки влюбен мъж, който е способен на всичко, за да направи щастлива своята любима. Посланието е заложено и в неговото име, което звучи като истинско признание и обяснение в любов към жената на живота ви – Аз съм „По-силен с теб!“.

Уникалният аромат на Аrmani Stronger with you е неподвластен на времето

Лансиран през 2017 г. Stronger With You на Giorgio Аrmani е привлекателен аромат за изтънчения мъж. Той завладява със своята уникалност и от самото начало ви дава да разберете, че е неподвластен на времето.

Пикантният парфюм притежава изискан дървесен характер, който се дължи на базовите нотки кестен, кедър и кехлибар, обгърнати от топла ванилия. Те са обогатени със свежестта на градински чай, пъпеш и ананас. Върховите акценти на това завладяващо ухание поставят кардамон, розов пипер, виолетка и мента.

Съвършенството е достъпно с Giorgio Аrmani Stronger with you

Giorgio Аrmani Stronger with you
Parfium.bg

Ароматното изкушение Аrmani Stronger with you е разработено от Сесил Матон. Парфюмът е предназначен за всички смели, енергични и модерни мъже, които са уверени в своята елегантност, но и носят небрежната безгрижност на младостта.

Цветът на отлежалия коняк, който парфюмният флакон притежава напълно отразява силния характер на аромата. Двойният пръстен напомня за преплитането на две тела, което е мощен и непреходен символ на любовта.

Аrmani Stronger with you и Armani Emporio Because It’s You – перфектната ароматна двойка за влюбени

Тоалетната вода за мъже Armani Stronger With You е създадена заедно с женствения Armani Emporio Because It’s You. Дамският аромат е изпълнен с радост, нежност и блясък. Предназначен е за дръзката жена, която знае как да привлича вниманието и не пропуска нито една възможност да покаже коя е в действителност. Съвършеното пленително ухание на Because It’s You ще накара хората около вас да се чудят каква е тайната, която ви прави толкова съблазнителна, женствена и завладяваща. Парфюмът е израз на неотложността на любовта. Ароматът се отваря с вкусна зряла малина в съчетание с нероли. Изтънчената роза завладява сърцевината на уханието, а цялостното му внушение е подчертано от сладка ванилия в комбинация с мускус, които разкриват сложна и невероятно дълбока чувственост.

Аrmani Stronger with you и Armani Emporio Because It’s You се допълват взаимно и заедно създават диалог за влюбени. Двата аромата притежават характерна индивидуалност, а комбинацията балансира и подсилва двете страни. Аrmani Stronger with you и Armani Emporio Because It’s You символизират непоколебимата любов, в която мъжът и жената са заедно, предизвикват се и се съблазняват, но и са убедени, че силата им е в това, че са заедно.