Какви консумативи ще намерите в MAXCAR

Какви консумативи ще намерите в MAXCAR

Намирането на качествени авточасти и достъпни цени е трудно в България, тъй като офертите обикновено са прекалено завишени. От MAXCAR са решили да създадат място, което да предлага добро качество на продуктите и да са достъпни за голяма част от хората. Кои са и каква е мисията на дружеството? Какви консумативи ще откриете?

Защо да пазарувате от MAXCAR

Фирмата е основана през далечната 2012 г. Тясно е специализирана в предлагането на разнообразие от авточасти за ремонта и поддръжката на различни видове МПС. Стоящият зад компанията екип е с натрупан дългогодишен стаж в областта още от 2002 г. Към днешна дата, продуктовата гама на онлайн магазина постоянно се разширява, а поддържаните складови наличности се увеличават. Така успяват да предложат по-бърза обработка на заявките и да намалят времето за доставка.

Работната система в MAXCAR постоянно се оптимизира до постигане на максимална производителност на екипа и намаляване на времето за реакция, обработка и изпращане на стоките. Клиентите се възползват от професионална консултация и натрупания стаж на екипите напълно безплатно. При грешки в избора е възможно връщане или замяна на поръчаните продукти.

Какви консумативи предлага компанията

Без значение дали от онлайн магазина или физическите обекти, пазаруването от MAXCAR е изгодно. Това се дължи на дългосрочните партньорства и добре подбраните брандове. Наличието на фалшификати и нискокачествени ментета сред продуктите в складовите наличности е изключено. Така клиентите получават гарантирано постоянно разширяващ се каталог от части:

  • масла;
  • акумулатори;
  • смазочни, спирачни и други течности;
  • различни видове филтри;
  • множество добавки;
  • автоаксесоари;
  • ремъци;
  • накладки и спирачни дискове;
  • уплътнения и още много други принадлежности.

Консумативите са различните продукти, които с течение на времето се износват и изискват подмяна с нови. Гамата от подобни стоки е доста разширена и вероятността да не намерите търсените модели е малка.

Каква е мисията на MAXCAR

Целта е създаването на място за пазаруване на нови и разнообразни авточасти, подходящи за различните видове и марки автомобили. Екипът зад проекта цели създаване на образцово място, където клиентът да получи бързо и професионално обслужване, коректно отношение, богата продуктова гама, лесна за поръчки платформа, качество на консумативите и достъпни цени. Системата на работа постоянно се наблюдава и оптимизира до достигане на максимално съвършенство.