Куриерски услуги

Как да интегрираме куруерски услуги към онлайн магазина си

Днес нито един бизнес не би могъл да съществува и расте самостоятелно. Най-сигурният начин да продавате успешно, както у нас, така и по света, е да си сътрудничите с надежден партньор в сферата на куриерските услуги.

Интегриране на куриерска услуга към е-магазина – ключов момент в електронната търговия

Изграждането на независим работен модел изисква огромен финансов ресурс, който се оказва непосилен за много от онлайн търговците. Именно тук на помощ идват куриерските услуги.

За да осигурите нужната ефективност на вашия онлайн бизнес по отношение осигуряването на качествен процес по продажбите, вие имате нужда от надежден партньор, който да ви осигури бързи, сигурни и надеждни транспортни и логистични решения. Редица са преимуществата, които отличават онлайн магазините, партниращи си с Дайрекс.

Лесен и бърз процес на доставка

Процесът по изпращането на всяка една пратка за доставка е свързан с изпълнението на определен набор от дейсности – получаване на поръчка в е-магазина, подготвяне от склада, опаковане, генериране на товарителница, предаване към куриер, планиране точен час и ден за доставка и уведомяване на получателя. Тези стъпки са изключително важни за оптималното изпълнение на процеса на доставка. С куриерски услуги от Direx.bg, можете да продавате бързо и лесно в цял свят.

Спестявате разходи по доставка

Изборът на правилните куриерски услуги, ще ви спести време и разходи. Aвтoмaтизиpaнeтo нa oпepaтивнитe пpoцecи, cвъpзaни c yпpaвлeниeтo нa дocтaвĸи, нaмaлявa вpeмeтo зa oбpaбoтĸa. Toвa дoпpинacя зa oбcлyжвaнeтo нa пoвeчe пpaтĸи зa пo-ĸpaтĸo вpeмe, ĸoeтo пpяĸo peфлeĸтиpa въpxy вашите разходи.

Как да изберете най-добрите куриерски услуги

Изборът на най-добрите куриерски услуги е сред ключовите моменти за развитието на вашия бизнес. Ако искате вашият онлайн магазин да достигне до най-големите международни пазари, Дайрекс предлага оптимална комбинация между цена и качество за вашите пратки.

Direx е лидер в сферата на международните куриерски услуги, който ще ви помогне да преборите конкуренцията и да разширите онлайн бизнеса си до нови пазари.

  • Бързи и изгодни куриерски услуги
  • Експресни международни доставки
  • Доставки с топ доверени куриери
  • Проследяване на пратките в реално време
  • Различни опции за доставка
  • Максимални покрития за застраховка
  • Удобни за вашия бизнес платежни методи
  • Калкулатор за пратки

Дайрекс предлага логистични и складови решения за изпращане на пратки по цял свят, както от България, така и от чужбина. С над 10-годишен опит в сферата на e-commerce, Дайрекс помага на малки и средни предприятия и предприемачи, опериращи в eBay, Amazon и Etsy. Дайрекс предлага, както евтина и икономична пощенска услуга, така и бърза експресна услуга.