20 супер хот снимка

20 Super Hot символи, правила и тактика на играта

20 супер хот снимка

20 Super Hot е видео слот от EGT, който отвежда играчите на пътешествие обратно към класическите времена на машини за плодове. Той предоставя модернизирана и актуализирана версия на машина за плодове за играчи с някои страхотни функции. Има също така 20 печеливши линии, така че той разширява традиционния брой начини за печалба, които се предлагат от машини за плодове.

Нарича се 20 Super Hot в препратка към броя на печелившите линии, които се предлагат. Темата на играта е очевидна от момента, в който започнете да играете, като на играчите се дава възможност да въртят редица различни символи за плодове. Изглежда страхотно и върши добра работа и създава носталгия за играчите. Ако обичате класическите слот машини, тогава 20 Super Hot Slot определено е игра, която си струва да изпробвате.

Символи

Символът звезда действа като див символ. Всяка печалба под 400 монети може да бъде заложена и увеличена.

Предлагат се 20 печеливши линии и 20 супер горещи символа и стойности.

Всеки символ в 20 Super Hot е свързан с темата за машината за плодове на играта. Всички символи тук изглеждат фантастично, това гарантира, че играчите могат наистина да се ангажират с играта от визуална гледна точка. Печалбите се създават, когато поне 3 от символа се появят последователно на печеливша линия, което до голяма степен е в съответствие с това, което предлагат повечето видео слотове.

20 Super Hot има както уайлд символ, така и символ на разпръскване. Уайлд е 7 символ и също така е начинът, по който се достига максималната печалба. Скатер символът плаща най-много за единична печалба при 500 пъти залога на играча. Това е символът на звездата. Най-добре плащащите символи, които ще видите, са:

звезда, 7, грозде, Диня и сливи.

Има и по-ниско плащащи символи, които могат да кацнат на барабаните: Лимон, оранжево и череши.

Символите с по-ниско заплащане се появяват по-редовно от по-високоплатените символи, така че е по-вероятно да създадат печалба. Символът 7 прави много по-лесно създаването на печалби, тъй като действа като див символ. Скатер символът може да създаде печалби, без да се налага да е на печеливша линия, но не активира никакви бонус рундове. Ако играчите успеят да запълнят напълно барабаните със символа 7, тогава се изплаща максималното изплащане от 1000 пъти залога на играча.

Бонусният рунд се активира на случаен принцип, така че това не е свързано със символите, които попадат на барабаните.

20 Super Hot разполага с 20 супер горещи опции за залагане.

Има фиксирани 20 печеливши линии. Това е един аспект, който актуализира класическата тема на машината за плодове, тъй като ретро слотове обикновено имат една печеливша линия. Играта също така използва система за залагане на една монета. Размерът на монетата може да варира между 20 и 400, като това е и минималният и максималният общ залог.

Опцията за използване на автоматично възпроизвеждане е налична и в 20 Super Hot. Това означава, че създаването на система за залагания, с която да играете, се улеснява с това заглавие. Можете да използвате това във всички режими на игра, така че дори и да тренирате в кръга за безплатна игра, пак можете да използвате автоматичната игра и да изработите най-добрата стратегия за вас.

Има две бонус функции, включени в слота 20 Super Hot. Първият е напълно незадължителен, ако искате да го използвате. Това е функция за хазарт, която можете да използвате при всяка печалба, която е под 700. В този рунд ще изберете дали дадена карта ще бъде черна или червена. Ако го познаете, ще удвоите печалбата си. Въпреки това, ако загубите, ще загубите цялата печалба.

В слот машината 20 Super Hot няма функция за безплатни завъртания, но има случаен бонус. Тя може да започне всеки момент и ще отведе играчите направо към игра за бране. Тук има 12 карти, поставени с лицето надолу на дъската. Играчите трябва да избират картите, докато се разкрият 3 със съвпадаща боя. 

Имайте предвид, че понякога по-малките печалби могат да се превърнат в много по-значими печалби, ако имате успешен усет за хазарт и залагате отговорно.