Окачен санитарен фаянс: как да изберем правилно

Окачен санитарен фаянс: как да изберем правилно

Видове окачени санитарни тела

Налични са няколко решения, за да се направи банята много удобна и монтирането на окачен санитарен фаянс е едно от тях. В допълнение към традиционния бял порцелан, който преобладава в повечето бани, в наши дни има много окачени тела в различни цветови решения. Всъщност има санитарни тела в пастелни нюанси и по-естествени цветове, които перфектно съвпадат с останалата среда. По този начин е възможно да се разбере как банята може да се комбинира с всеки стил: от ултрамодерен до по-традиционни стилове, които са по-гъвкави от естетическа гледна точка. Що се отнася до окачения санитарен фаянс, има забележителни геометрични форми – квадратни,  заоблени и други. Със сигурност санитарен фаянс с кръгла форма е за предпочитане в съвременните стилистични направления, където те могат лесно да се смесват, за да се постигне зашеметяващ резултат. Ето защо е от съществено значение да закупите окачен санитарен фаянс от оторизирани търговци на едро.

Основно предимство е лесната инсталация

Друга особена характеристика на монтираните на стената на санитарни устройства е лесният монтаж. Един от проблемите, причинени от монтирания на пода санитарен фаянс, е мръсотията, която се натрупва в недостъпните зони на банята и съответно развитието на бактерии. Трябва да се помни, че окачените на стената санитарни изделия също се гордеят със системата NO RIM. Това е характеристика, която осигурява високи хигиенни стандарти в банята и тоалетната. Освен това на пазара има оригинални комбинации от окачено на стена биде и тоалетна само от едно тяло и интересът към тази нова арматура за баня нараства неимоверно.

Характеристики на окачения санитарен фаянс

Много хора са склонни да избират традиционна санитария в банята си, без да оценяват предимствата на окачените тела. Окаченият на стената санитарен фаянс осигурява високи хигиенни стандарти, което е решаващ въпрос, когато говорим за бани. В крайна сметка това е стая, в която бактериите и патогенните организми от всякакъв вид са склонни да се размножават поради обилното присъствие на вода. Разбираемо е, че монтираните на стена санитарни устройства улесняват санитарията, тъй като е очевидно по-лесно почистването на пода. Освен това, когато инсталирате тези приспособления, не е необходимо да се премахва пода, нито да се извършва преустройство за дълго време и следователно да се прави без баня в къщата. Бързият монтаж на окачен санитарен фаянс не изисква професионален опит в областта. Окачените тела за баня осигуряват на цялата баня оригинален и елегантен стил.