Защо да изберем бърз кредит за месечните си разходи

Защо да изберем бърз кредит за месечните си разходи?

Малко са хората, които могат да си позволят да заделят средства от месечните си приходи. Винаги изникват покупки и сметки, които трябва да бъдат платени навреме. Това е и причината, понякога да се нуждаете от заем, който да покрие част от разходите ви. Отдавна мина времето, когато се искаха такива пари от близки и познати. 

Днес бихте могли да се възползвате от бързите кредити, когато сте изправени пред финансово затруднение. Това е добра опция, ако нямате заделени средства и се налага да платите сметките преди получаване на заплата. Кандидатстването за подобен заем, може да стане изключително лесно онлайн. За разлика от банките, небанковите финансови институции ви дават отговор в изключително кратък срок.

Какви са предимствата на бързите кредити?

Спешна нужда от пари, може да възникне напълно неочаквано. Най-често това е свързано с някакви месечни сметки, които имат срок за погасяване и не търпят отлагане. Точно в този момент изтеглянето на бърз кредит е най-правилното решение. От Cashcredit.bg споделят няколко ключови предимства на тези заеми:

  • кандидатства се онлайн – това е невероятна възможност за мнозина, защото спестява време. Не се редите на опашки и не посещавате офиси, а от телефона или компютъра си, попълвате нужната информация за кандидатстване;
  • получавате отговор до минути – парите ви трябват възможно най-скоро, затова бързият отговор и одобрението са огромно предимство. Ако кандидатствате за банков заем, това ще отнеме поне седмица. При бързите кредити процедурата е улеснена и удобна за всеки;
  • изискванията са минимални – за да вземете заем онлайн, е нужно да сте български гражданин навършил пълнолетие и да имате валидна лична карта. Суми до 2000 лв. може да вземете и без да представяте трудов договор;
  • сами избирате срока за връщане и вноската – с помощта на онлайн калкулатора може да прецените размера на месечната си вноска и срока за погасяване. В сумата, която виждате на екрана, е включена и лихвата;
  • получавате парите до часове – много удобно, ако имате да плащате текущи месечни разходи. Сами избирате, как да получите парите – по банков път, във ваша сметка, на касата в офис или чрез EasyPay.

Запознайте се с различните оферти на компанията и се поинтересувайте от безлихвените заеми, които ще ви помогнат в определени ситуации.

За какво да използваме бързите кредити?

Целите, за които могат да се използват тези заеми, са много разнообразни, но в повечето случаи са свързани с непредвидени разходи. От Кеш Кредит ви съветват да кандидатствате, след като сте помислили за отговорността, която поемате. Важно е да може да покривате месечните вноски и да не задлъжнявате излишно. Бързият кредит се използва, за да се платят текущите битови сметки, ремонт на техника или автомобил, медицинско състояние и други подобни. 

Тези допълнителни финансови средства ще ви помогнат до заплата и ще ви осигурят нужното спокойствие. Размерът на сумата може да бъде най-различен, но е добре да се придържате към възможностите си.

Как да изберем фирма за бързи кредити?

На пазара има много компании, предлагащи бързи заеми. Преди да се доверите на някоя, е добре да проучите доколко те са наложени сред потребителите и каква е репутацията им. Надеждните фирми се отличават с добре поддържани офиси в големите градове и интернет сайтове. Когато е посочен телефон, на който може да се обадите за информация, означава че сте попаднали на добър партньор. 

Услугите и офертите, които се предлагат, също трябва да са добре обяснени и разяснени в онлайн платформата. Може да попитате ваши близки и познати, дали са използвали подобна услуга. Добре е фирмата, на която ще се доверите, да бъде разпознаваема и наложена на пазара.