Дамски якета големи размери

Дамски якета големи размери – характеристики

Кожените якета, сякаш не излизат от мода. Те са актуални по всяко време. На годината и за всяка възраст. Кожените якета за един практичен, удобен и винаги популярен модел, който може да се открие в различни стилове и цветове, дълги и къси модели, с цип или с копчета.

Сами по себе си, дамски якета големи размери подхождат с ежедневна рокля и обикновени дънки. За пълната жена тази дреха е като е божи дар. В края на краищата тя не само ще е от полза да изглежда стилно, но и ще скрие някои недостатъци на фигурата. Достатъчно е да изберете правилния модел.

Различните дамски якета големи размери може да са едновременно практично и елегантни. Ако якето е с права класическа кройка, то ще подхожда с панталони, дънки, права или тясна пола. Това е главно офис опция: ежедневна, не твърде тържествена, но винаги търсена.

Едрите жени, избирайки кожено яке, могат да го комбинират с дънки, стилна рокля (не вечерна, а ежедневна) или пола. Ако изборът пада на полата, то тогава тя може да е права, тясна, средна дължина или дълга и разкроена. Коженото яке винаги ще подчертава романтичното и отличителното настроение, леко игриво и много женствено.

Всички къси модели стоят добре с поли и рокли с различни стилове и дължини. Що се отнася до удължените якета, те стоят по-добре в хармония с панталони или дънки. В този случай роклята може да е избрана само в права и средна дължина, както и полата.

Дамски якета големи размери за пълни момичета

Сред моделите за млади пълнички дами с извити форми са популярни следните модели якета:

Кожени якета с кожена тапицерия – на яката, ръкавите, долния ръб. Такива модели изглеждат скъпи, стилни и изискани.

С кожени вложки в различни цветове и нюанси. Ако те са правилно избрани, тогава техниката на проектиране визуално отслабва фигурата.

Кожени якета с плетени вложки, ресни и апликации. Такива модели трябва да са малко под талията.

Грънч якета – това са моделите, където кожата е комбинирана с велур, има много нитове, ципове, верижки, копчета или катарами. Много подходящи са за смели момичета, наясно със стила на мотоциклетиста и непокорния дух.

Кожени якета от А-линия – те внасят лекота, романтика и елегантност на потребителя.

Якета с асиметричен подгъв – отново добро решение за момичетата с екстравагантен стил.

Материали за дамски якета големи размери

Те могат да бъдат изработени от естествена кожа или изкуствена. И двата материала са много гъвкави и изглеждат добре. Първият се счита за по-издръжлив и практичен. Той позволява на въздуха да преминава добре, позволява на кожата да диша и не предизвиква „парников ефект“. При топло време няма да ви горещо в яке от естествена кожа. Най-практичните и издръжливи якета са телешка или биволска кожа. Те могат да издържат 10-12 години. За моделите от свинска кожа е известно, че ще издържат не повече от 3-5 години, но пък са по-евтини.

Коженото яке е най-доброто нещо, което може да купите в магазин и да получите сертификат за качество. Най-добрите производители са английски, италиански, немски, френски и швейцарски компании. Не по-назад остават и турските. Напоследък техните продукти са много популярни, заради отличното си качество и достъпните цени.

Как да изберем и как да се грижим за дамски якета големи размери

Не е трудно да изберете кожено яке, достатъчно е да обърнете внимание на няколко точки:

Ако е от естествена кожа, трябва да е мека и еластична;

По кожата не трябва да има петна, неравности, драскотини или гънки;

Шевовете трябва да са идеално равномерни;

Хастар – той трябва да е само от добра коприна или синтетична тъкан, непрозрачна и съответстваща на тона на якето;

Доброто яке не трябва да има евтини копчета и нитове на качествен продукт. Такива не трябва да висят или да са зашити прекалено стегнати;

Ципът трябва да се отваря бързо и лесно, в никакъв случай не трябва да запецва.

Грижата за кожено яке не е трудна. Купувайки го в магазина, може да си вземете и специален продукт за грижата му, например защитен крем, балсам, средство за отстраняване на петна. Препоръчително е да почиствате якето да става веднъж или два пъти на сезон.

Що знаете толкова много може да пристъпите спокойно към покупката на дамски якета големи размери от LoveYourCurvy.com.